Services

 
Hieronder in het overzicht vind je al onze aangeboden services met korte toelichting.

 

Occasions

Standaard hebben wij +/- 35 occasions op voorraad. Vanwege onze hoge kwaliteitseisen kunt u elke keer weer met een gerust hart in uw nieuwe auto van A naar B rijden.
 

24/7 Pechhulp

Zonder zorgen met LORD onderweg. Zo staat onze pechhulp service 24/7 voor jou klaar, waar je ook bent. Onze opbergdienst zorgt ervoor dat jou voertuig afgesleept wordt en veilig gestald komt te staan. Noodnummer: 06 47446966
 

Lease contracten

Door de nauwe samenwerking met DMF-krediet zijn wij in staat lease contracten af te sluiten tegen gunstige tarieven. Zo kun je alsnog die toffe auto rijden zonder een rib uit je lijf te slaan.

Export

Wij kunnen jou voorzien van de juiste export documentatie, uitvoerkentekens met verzekering en zelfs het transport tot de eindbestemming. Neem contact op voor meer informatie.

Schadezaken

Een schade is altijd vervelend, maar het proces erna is pas echt slopend. Gelukkig hebben wij de vereiste kennis om als schade bemiddelaar voor u op te treden. U kunt bij ons terecht voor offertes, rechtsbijstand, schade-taxatie en schadeherstel.

Leen-voertuig

De LORD leenauto zorgt ervoor dat je altijd op je bestemming aan komt, en dat voor een gunstig dagtarief van € 30,- KM-vrij. Bij een grote onderhoudsbeurt krijgt u een leenvoertuig gratis mee gedurende de onderhoudsduur indien beschikbaar uiteraard.

Onderhoud

Onze gediplomeerde personeelsleden hebben de benodigde kennis en inzicht om jou auto volgens de juiste kwaliteitsnormen te onderhouden. Zo krijg je de service zoals bij de dealer, maar dan zonder de Hollywood prijzen.

Schadeherstel

Helaas zorgen de meeste schades voor fouten in de aerodynamica of buigingen in het chassis. Zo letten wij bij schadeherstel op elk detail om ervoor te zorgen dat je voertuig als nieuw weer de weg op kan. Onze schadekamer is speciaal voor dit soort werk bedoeld.

Inkoop & inruil

Wil je van je auto af? Dan kan je kiezen uit de volgende drie mogelijkheden: Inkoop door LORD, inruilen of aanbieden voor consignatie verkoop. Onze vaste partnerschappen maken het mogelijk om je de hoogst mogelijke tarieven aan te bieden.

Auto transport

Professioneel transport met gunstige tarieven. Binnen Europa transporteren wij jou voertuig per vrachtverkeer. Buiten Europa verzorgen wij het verschepen naar de volgende werelddelen: Azië, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika.
 

Webshop

Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten van een webshop waar je terecht kunt voor auto-onderdelen, accessoires, occasions en motorblokken. Zo proberen wij één centraal punt te creëren voor al jou auto benodigdheden.
 

Verzekeringen

Na de verkoop kun je bij ons binnen 1 minuut een autoverzekering afsluiten. Buiten dat kun je ook je huidige voertuigen laten verzekeren via LORD. Door onze nauwe samenwerking met DS Dealer Services kunnen wij jou de laagste prijzen aanbieden.