About LORD. Lees hier alles over ons
 

The beginning.

Onze deuren waren voor het eerst geopend op 5 maart 2012 alszijnde familie autobedrijf. Het begon allemaal met de verkoop van occasions en het aanbieden van service en onderhoud. In de jaren opvolgend en het behalen van meerdere diploma's zijn de dienstverleningen enkel nog maar uitgebreid. Zo proberen wij als bedrijf met de tijd mee te gaan door de traditionele autobedrijf te moderniseren. Samen met vader en twee zonen is ons familie autobedrijf uitgegroeid tot de hedendaagse versie van LORD.
Long story short, welcome to LORD!


 

No-nonsense service

Duidelijkheid, comfortabele afhandelingen en een no-nonsense service. Dat is wat autohandel LORD uniek maakt. Niet enkel staat topkwaliteit centraal, maar ook het geven van eerlijk advies en het weglaten van de traditionele autobranche verkooppraatjes.
Onze missie is ervoor te zorgen dat jij zonder zorgen van A naar B komt.
Onze visie is om een internationaal netwerk op te zetten, waardoor jij de zekerheid van LORD hebt waar je ook heen gaat.


 

Occasions

Standaard hebben wij +/- 30 occasions op voorraad. Vanwege onze hoge kwaliteitseisen kun je elke keer weer met een gerust hart in jouw nieuwe auto van A naar B rijden. Bekijk hier de beschikbare voorraad.
 

24/7 Pechhulp

Zonder zorgen met LORD onderweg. Zo staat onze pechhulp service 24/7 voor jou klaar, waar je ook bent. Om ervoor te zorgen dat je alsnog bij je eindbestemming kunt aankomen. Meer informatie over 24/7 pechhulp.
 

Lease contracten

Door de nauwe samenwerking met DMF-krediet zijn wij in staat lease contracten af te sluiten tegen gunstige tarieven. Zo kun je alsnog die toffe auto rijden zonder een rib uit je lijf te slaan.

Export

Wij kunnen jou voorzien van de juiste export documentatie, uitvoerkentekens met verzekering en zelfs het transport tot de eindbestemming. Meer informatie over export.

Schadezaken

Een schade is altijd vervelend, maar het proces erna is pas echt slopend. Gelukkig hebben wij de vereiste kennis om als schade bemiddelaar voor u op te treden. U kunt bij ons terecht voor offertes, rechtsbijstand, schade-taxatie en schadeherstel.

Leen-voertuig

De LORD leenauto zorgt ervoor dat je altijd op je bestemming aan komt, en dat voor een gunstig dagtarief van € 60,- Bij een grote onderhoudsbeurt krijgt u een leenvoertuig gratis mee gedurende de onderhoudsduur indien beschikbaar uiteraard.

Onderhoud

Onze gediplomeerde personeelsleden hebben de benodigde kennis en inzicht om jou auto volgens de juiste kwaliteitsnormen te onderhouden. Meer informatie over service & onderhoud.

Schadeherstel

Helaas zorgen de meeste schades voor fouten in de aerodynamica of buigingen in het chassis. Zo letten wij bij schadeherstel op elk detail om ervoor te zorgen dat je voertuig als nieuw weer de weg op kan. Onze schadekamer is speciaal voor dit soort werk bedoeld.

Inkoop & inruil

Wil je van jouw auto af? Dan kun je kiezen uit de volgende drie mogelijkheden: Inkoop door LORD, inruilen of aanbieden ter consignatie verkoop. Onze vaste partnerschappen maken het mogelijk om je gunstige marktprijzen aan te bieden.

Auto transport

Professioneel transport tegen gunstige tarieven. Door middel van onze oprijwagen kunnen wij jou (nieuwe) auto ophalen. Meer informatie over transport.
 

Webshop

Momenteel zijn wij druk bezig met het opzetten van een webshop waar je terecht kunt voor auto-onderdelen, accessoires, occasions en motorblokken. Zo proberen wij één centraal punt te creëren voor al jou auto benodigdheden.
 

Verzekeringen

Na de verkoop kun je bij ons binnen 1 minuut een autoverzekering afsluiten. Buiten dat kun je ook je huidige voertuigen laten verzekeren via LORD. Door onze nauwe samenwerking met DS Dealer Services kunnen wij jou de laagste prijzen aanbieden.