Werkplaats


Welkom bij autohandel LORD, uw betrouwbare partner voor al uw auto-onderhoud en reparaties in Heerlen, Brunssum en omstreken. Met jarenlange ervaring in de autobranche, bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder algemeen onderhoud, reparaties, bandenservice, APK-keuringen en nog veel meer.
Ons team van hooggekwalificeerde monteurs gebruikt de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft. Bij LORD streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden tegen concurrerende prijzen. Bezoek ons vandaag nog en ervaar het verschil!
Long story short, welcome to LORD.

 
 
 
 

LORD-members beoordelen onze service met een 4,7/5


 
Wist je dat wij standaard gebruik maken van ENI® motorolie in onze werkplaats. Deze A-kwaliteit olie is goed voor 25.000 km en zorgt ervoor dat jou motor van binnen de beste smering krijgt.
 
 
Keep it safe!
Houd de conditie van jou auto in de gaten. Zo bespaar je torenhoge reparatie kosten achteraf. Win-win: voor jou en je portemonnee.
 
 
Bij LORD merk je het verschil. Ervoor zorgen dat jij koste wat het kost van A naar B kunt gaan is waar het bij ons om draait. Long story short, welkom bij autohandel LORD.