Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de meest gestelde vragen hieronder.
 
 
 
 

Contact


PostNL klantenservice: 088-2255555
Verkoop/werkplaats: 045 5217151
E-mail: info@autohandel-lord.nl

 

Openingstijden


Maandag: 10:00 t/m 17:00
Dinsdag: 09:00 t/m 17:00
Woensdag: 09:00 t/m 17:00
Donderdag: 09:00 t/m 17:00
Vrijdag: 09:00 t/m 17:00
Zaterdag: 10:00 t/m 16:00
Zondag: Op afspraak
 
 

Adresgegevens


Autohandel LORD
De Weggebekker 23
6413 NR Heerlen

 
De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben wij hieronder voor jou neergezet. Zodat je nog sneller uitgeholpen kan worden indien wij jou niet te woord kunnen staan.
 
Wat voor een bedrijf is autohandel LORD?
Autohandel LORD is een familie autobedrijf gelegen in de wijk Heerlerheide te Heerlen. Wij zijn een jong, dynamisch en flexibel autobedrijf die de focust legt op de juiste kwaliteit leveren. Dagelijks staan wij als vader en 2 zonen samen klaar om te zorgen dat jij zonder zorgen van A naar B komt. Zo vermijden wij verkoop praat, in plaats daarvan houden wij ons bezig met duidelijke afspraken, kwaliteit leveren en onze prijzen zo laag als mogelijk te houden. Communicatie vinden wij een MUST en dit is terug te zien in de manier van werken. Zodoende informeren wij ten alle tijden over prijzen, noodzakelijke informatie en persoonlijk advies alvorens wij beginnen met een reparatie. Buiten service en verkoop van occasions hebben wij onze dienstverlening sinds maart 2021 uitgebreid met een PostNL-punt met het oog om het sociale contact met de omliggende wijken te verhogen.
Ligt mijn PostNL pakketje bij jullie?
Via de PostNL app of je mail wordt je op de hoogte gesteld over de levering van jou bestelling. Zodra je pakketje bij ons klaar ligt om opgehaald te worden, ontvang jij een ophaalcode. Enkel met een bevestiging vanuit PostNL kun je ervan uitgaan dat je pakketje bij ons klaar ligt.


Houd er rekening mee dat PostNL momenteel onderbemand is, hierdoor is er een verhoogde kans op vertraging van jou pakketje. Raadpleeg de klantenservice van PostNL voor meer vragen omtrent jou bestelling.
Wat voor een diensten levert Autohandel LORD aan?
Wij houden ons dagelijks bezig met de verkoop van occasions uit het standaard- bedrijfs- en luxe-segment. Daarnaast bieden wij service en reparatie dienstverlening aan volgens de voorschriften van jou merk voertuig. Hiervoor hebben wij de benodige diploma's. Import en exportdienstverlening behoren ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. Meer informatie over onze dienstverleningen en aangeboden services lees je terug op de pagina "werkplaats"

Wat gebeurt er met een auto voordat deze de verkoop in gaat?

Bij binnenkomst van een occasion voeren wij een algemene technische controle uit om een duidelijk beeld te krijgen over de staat van het voertuig. Auto's met vervuilde motorolie verzorgen wij direct bij binnenkomst van een olie wissel. Bij eventuele gebreken zorgen wij ervoor dat het voertuig gerepareerd en opgeknapt wordt. Alle vloeistoffen worden indien nodig nog bijgevuld en verder zorgen wij ervoor dat het voertuig een kleine poetsbeurt en een wasbeurt krijgt. Als laatste stap checken wij het voertuig nogmaals en voeren we een proefrit uit van +/- 25 km om er zeker van te zijn dat jou nieuwe wagen rijklaar is voor een heel nieuw avontuur. Natuurlijk komt het ook eens voor dat een auto liever niet beland bij een nieuwe eigenaar en dus een geruime tijd bij ons staat. Geen zorgen, want zelfs deze "vergeten" auto's krijgen onze aandacht. Deze voertuigen worden wekelijks gestart, rond gereden en schoongemaakt zodat stilstaan van het voertuig voorkomen wordt.

Kopen jullie ook auto's over?

Ja, wij kopen bijna alle merken auto's in, zelfs schade en sloop voertuigen. Via onze website kun je een vrijblijvend voorstel aanvragen voor jou auto. Naast inkoop doen wij ook aan inruilen. Zodat je jouw nieuwe auto kan rijden terwijl je van jou huidige auto af komt. Als laatste keuze is er ook de mogelijkheid om jou auto bij ons aan te bieden voor consignatie verkoop. Deze laatste keuze is vooral handig wanneer je ons inkoopvoorstel lager vindt dan verwacht. Hierbij heb je de mogelijkheid om tegen een afgesproken vergoeding jou auto met minimale inspanning te verkopen tegen het hoogst mogelijke tarief.

Welke bevoegdheden heeft autohandel LORD.

Wij zijn een RDW-erkend autobedrijf. Zo zijn wij een erkend bedrijf die regelmatig een controle ondergaat door het RDW. Hierdoor hebben wij en jij als klant de zekerheid dat we onze werkzaamheden correct uitvoeren. Verder zijn wij aangesloten bij het VWE en zijn wij erkend om auto's te importeren, exporteren, voertuigen te vrijwaren, financial lease aanbieden en autoverzekeringen afsluiten.